Tip en ven               Bookmark and Share    
Sara Legind-Hansen - Art that makes you smile
 

Om kunstneren

Sara Legind-Hansen, født i Brovst i 1973.

Se nogle af mine referencer her 

Portrætfoto af Sara Legind-HansenJeg ynder at kalde mig for en multi-colorist, fordi jeg er fascineret af farver og brugen af dem i samspil med materialer som glas, mosaik, keramik og beton.

De sidste 8 år har jeg primært beskæftiget mig med at skabe ultrablanke akrylmalerier.
Malerierne tiltrækker opmærksomhed ved at have karakter af emaljelignende relieffer med struktur og dybde, som opstår ved brug af min specielle fingermalingsteknik og lakering.
 
Min blanke akrylmalerier med fabeldyr indbyder til berøring og min mission er at give beskueren et smil på læben. Ofte har mine malerier har en tendens til at samle generationerne på grund af farverigdommen og livligheden i mine kunstværker.
 
 
Ved første øjekast ser fabeldyrene søde og underfundige ud – men går man i dybden og nærstuderer detaljerne, er det ikke altid til at finde hoved eller hale i fabeldyrene.
 
Mine fabeldyr er dem, der ikke var plads til i Noahs Ark. Dyrene kan ikke sættes i bås, fordi de ligesom os mennesker rummer flere facetter, end det man lige ser ved første øjekast og min pointe er at der skal være plads til forskelligheden i vores samfund.
  
mobil +45 29906255
Copyright 2015 - Sara Legind-Hansen | CVR: 32480489 | Søgårdsvej 1, 2820 Gentofte - Denmark | Tlf.: + 45 29 90 62 55 | sara@legind-hansen.dk